Egri Kosár

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Kezdőlap Termelőink Vándor Hús

Vándor Hús

Engedjék meg hogy bemutatkozzak,Nagy Attila vagyok a vándorhús alapítója melyet 2010-ben hoztam létre annak érdekében hogy az emberek kevesebb fáradtsággal jussanak minőségi élelmiszerekhez és ehhez ne kelljen fárasztó utakat megtenni. Nagy segítség ebben édesanyám és édesapám kiktől elsajátítottam a hentes és hentes árú készítés fortélyosságait.

Termékek

Vándor Hús

Abárolt szalonna

A frissen levágott sertés hasaalja szalonnáját tenyérnyi, négyzetes darabokra vágjuk, az így elkészített abált szalonnát beledobjuk az abáló lébe, ahol puhára főzzük ,ezután sózzuk, borsozzuk, fokhagymázuk majd kiszállítás előtt paprikázzuk.

2100 Ft / kg
2100 Ft/kg
Vándor Hús

Disznósajt

Sertés fejhúsból és csülökből készül, gyomorba töltött családi receptura alapján fűszerezett Hungaricum! Minimális rendelés 20 dkg !

2000 Ft / kg
2000 Ft/kg
Vándor Hús

Erdélyi szalonna

A hasa szalonnát bedörzsöljük sóval, majd 5-6 nap elteltével fokhagymával ízesített sós lébe tesszük és 8-10 napig érleljük. Ezek után forrás előtt levő vízben kb. 1 óra hosszat abáljuk.Felfűzzük zsinegre, szikkasztjuk, majd hideg füstön világosbarnára füstöljük

2500 Ft / kg
2500 Ft/kg
Vándor Hús

Füstölt angolszalonna

Füstölt angolszalonna nyers bőrös karaj felhasználásával készül, melyet szárazon sózunk, hagyományosan sózunk, érlelünk és kőfüstölőben keményfával füstölünk. A konyhasón  kívül semmilyen más színező, állományjavító, érlelésgyorsító adalékanyagot nem használunk fel a gyártás során. Minimális rendelés 30 dkg !!!

3300 Ft / kg
3300 Ft/kg
Vándor Hús

Füstölt comb

Füstölt comb nyers sertéscomb felhasználásával készül, melyet szárazon sózunk, hagyományosan sózunk, érlelünk és kőfüstölőben keményfával füstölünk. A konyhasón  kívül semmilyen más színező, állományjavító, érlelésgyorsító adalékanyagot nem használunk fel a gyártás során.

3000 Ft / kg
3000 Ft/kg
Vándor Hús

Füstölt császárszalonna

A füstölt kolozsvári szalonna, a sertés, császárszalonna részéből készül. Hagyományos módon sózzuk a húsokat, füstölőben fűrészporral füstöljük (nem használunk füstaromát vagy más mesterséges anyagot). Minimális rendelési érték 20 dkg !!!

2800 Ft / kg
2800 Ft/kg
Vándor Hús

Füstölt csülök- csont nélkül

Füstölt csülök nyers csontnélküli csülök felhasználásával készül, melyet szárazon sózunk, hagyományosan sózunk, érlelünk és kőfüstölőben keményfával füstölünk. A konyhasón  kívül semmilyen más színező, állományjavító, érlelésgyorsító adalékanyagot nem használunk fel a gyártás során.

2400 Ft / kg
2400 Ft/kg
Vándor Hús

Füstölt Karaj

Füstölt karaj nyers sertéskaraj felhasználásával készül, melyet szárazon sózunk, hagyományosan sózunk, érlelünk és kőfüstölőben keményfával füstölünk. A konyhasón  kívül semmilyen más színező, állományjavító, érlelésgyorsító adalékanyagot nem használunk fel a gyártás során. Minimális rendelés 30 dkg !

3300 Ft / kg
3300 Ft/kg
Vándor Hús

Füstölt kolbász- csemege

Tradicionális családi recept alapján készült csemege házikolbász.

2800 Ft / kg
2800 Ft/kg
Vándor Hús

Füstölt kolbász- csípős

Tradicionális családi recept alapján készült pikánsan csípős házi füstölt kolbász !

2800 Ft / kg
2800 Ft/kg
Vándor Hús

Füstölt kolbász- Extra csípős

Tradicionális családi recept alapján készült extra csípős házi füstölt kolbász ! A különleges bird eye chili paprika hozzáadásával, igazán emberes csípös kolbász született. Mi csak úgy hívjuk a „ sárkány csókja „

2800 Ft / kg
2800 Ft/kg
Vándor Hús

Füstölt kolbász- köménymagos

Tradicionális családi recept alapján készült köménymagos házi füstölt kolbász !

2800 Ft / kg
2800 Ft/kg